Vision:
At være områdets fortrukne leverandør af kontorartikler, forbrugsstoffer og IT service til SMV erhverv og private.

Mission:
Vi er en lokal forankret virksomhed der via netværk og lokal tilstedeværelse sælger til og servicerer erhvervsvirksomheder og private, når det gælder alt til kontoret.
Vi forhandler anerkendte mærker inden for varegrupper som kontorartikler, forbrugsstoffer til printere og hardware/software. Vi er del af CBC kæden, hvilket betyder at du i forretningen møder engagerede og vidende medarbejdere der kan hjælpe og vejlede.

Vores værksted og teknikere kan yde service både ved indlevering hos kunden eller via fjernsupport.

Butikkens historie:
Kontorbutikken har eksisteret siden 1996, og vi har stor erfaring indenfor IT og kontorartikler.
Med vores kædesamarbejde med CBC og indkøbsaftaler med flere store aktører, står vi med et stærkt bagland og har konkurrencedygtige priser.
I butikken kan du finde alt hvad du behøver, og har vi ikke en vare på lager bestiller vi den til dig, så vi har den næste dag.
Produktsortimentet indeholder produkter til private såvel som erhvervskunder.
Vi leverer dagligt forbrugsstoffer, kontorartikler og IT udstyr, til en lang række virksomheder i Grindsted, Billund, Give, Sdr. Omme og områderne omkring.
Vores teknikere klarer både små og store opgaver, vi har ekspertise med server opsætning og laver gerne en gennemgang af jeres EDB for at finde den rigtigt løsning til din virksomhed.
På værkstedet reparerer vi IT udstyr, hvad enten det er printere, computere eller bærbare. Vi kan også tilbyde fjernsupport, hvor en af vores teknikere sidder og hjælper dig via internettet
mens du sidder derhjemme med computeren. Vi har også udkørende teknikere, der kan komme ud til dig og reparere din computer..

Åbningstider:
Mandag-torsdag 9.30 – 17.30
Fredag 9.30 – 18.00
Lørdag 10.00 – 13.00

Du finder kontorbutikken her:

adr

 

Kontorbutikken ApS
Nørregade 13
7200 Grindsted
Tlf.: 75322122

Klik på navnet for at sende mail til den person du ønsker at kontakte
Johnny – salg/administration
René – salg/teknikker/pressefotograf
Frede – erhverv/teknikker
Henrik – salg/butik
Britta – bogholder